Τετάρτη 01 Απρ 2020 - Ανατολή: 06:09 - Δύση: 18:47
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Το Blue Star Delos στο λιμάνι της Νάξου με 8 μποφόρ μετά την άρση του απαγορευτικού. [Δείτε το βίντεο]

Το Blue Star Delos στο λιμάνι της Νάξου με 8 μποφόρ μετά την άρση του απαγορευτικού. [Δείτε το βίντεο]

1569 views

 

Οι θυελλώδεις άνεμοι εξασθένησαν (λίγο) με αποτέλεσμα την άρση «αποκλεισμού» των πλοίων και… των νησιών.

Στις 9 το πρωί της Πέμπτης αναχώρησε το Blue Star Delos με προορισμό Πάρο-Νάξο Ίο-Σαντορίνη και θα ακολουθήσει το Blue Star Paros στις 5:30 το απόγευμα με προορισμό Πάρο-Νάξο και Μικρές Κυκλάδες, γεγονός που ανακούφισε εκατοντάδες επιβάτες οι οποίοι περίμεναν εναγωνίως να φτάσουν στον προορισμό τους.

 

Η άφιξη του Delos

Το Blue Star Delos κατέφθασε στις 14:30 στη Νάξο, μετά από τέσσερις ημέρες που ήταν αποκλεισμένο το νησί λόγω των θυελλωδών ανέμων και του απαγορευτικού απόπλου.

Το πλοίο ήταν να αναχωρήσει στην προκαθορισμένη ώρα του δρομολογίου του, δηλαδή στις 7:30 το πρωί, όμως οι θυελλώδεις άνεμοι επέμεναν να πνέουν 9 μποφόρ και σημειώθηκε καθυστέρηση στην αναχώρηση του. Τελικά αναχώρησε από τον Πειραιά στις 9:00 το πρωί.

Οι επιβάτες, πολλοί από τους οποίους είχαν αποκλειστεί λόγω του απαγορευτικού, περίμεναν καρτερικά για να επιστρέψουν στα νησιά.

Το Delos, παρά τα 8 μποφόρ, έδεσε στο λιμάνι του νησιού με ασφάλεια και συνέχισε το ταξίδι του για Ίο-Σαντορίνη και επιστροφή. Από τη Νάξο για Πάρο Πειραιά θα περάσει στις 7:30.

Νωρίς το πρωί στη Νάξο κατέφθασε το Blue Carrier 1 μεταφέροντας φορτηγά φορτωμένα με τροφοδοσίες για το νησί, αφού τα ράφια των super markets , μετά το πολυήμερο απαγορευτικό ήταν άδεια.

 

 

Πηγή Βιντεο: www.naxostimes.gr

Related Articles