Τετάρτη 08 Ιουλ 2020 - Ανατολή: 06:10 - Δύση: 20:47
Home ΑΡΘΡΑΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Βελτιωμένος καιρός με τοπικές καταιγίδες μόνο στα βορειοδυτικά – Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για Κυριακή 28-06-20

Βελτιωμένος καιρός με τοπικές καταιγίδες μόνο στα βορειοδυτικά – Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για Κυριακή 28-06-20

by Meteojim
99 views
Συγγραφή: Κουλάκης Νίκος
Πανελλαδική πρόγνωση καιρού, Σάββατο 28/6/2020:
Γενικά αίθριος ο καιρός στη χώρα μας με μόνη εξαίρεση τα ορεινά τμήματα της δυτικής – κεντρικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, όπου θα αναπτυχθούν νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας και θα εκδηλωθουν μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Πιο αναλυτικά:
Μακεδονία – Θράκη:
Αίθριος καιρός αναμένεται στις παραπάνω περιοχές με εξαίρεση τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της κεντρικής όπου θα αναπτυχθουν νεφώσεις και θα εκδηλωθουν μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-34 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3-5 μποφόρ και μόνο στο θρακικό θα αγγίξουν και τα 6.
Δυτική Ελλάδα/Νησιά Ιουνίου:
Γενικά αίθριος ο καιρός. Κατά τις μεσημβρινες ώρες θα αναπτυχθουν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Ηπείρου θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.
Κεντρική Ελλάδα:
Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια θα αναπτυχθούν σποραδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα:
Αίθριος ο καιρός στα νησιά, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-32 βαθμούς ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.
Κυκλάδες-Κρήτη:
Αίθριος καιρός, 22-31 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-7 μποφόρ.
Αττική:
Αίθριος καιρός αναμένεται στην Αττική το Σάββατο, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-34 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-6 μποφόρ.
Θεσσαλονίκη:
Γενικά αίθριος ο καιρός στην Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις άνευ σημασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Related Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com