Κυριακή 27 Σεπ 2020 - Ανατολή: 07:16 - Δύση: 19:12
Home ΑΡΘΡΑΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Σταδιακή αυλαία για την Θάλεια με τοπικά ισχυρές καταιγίδες – Πρόγνωση καιρού Ελλάδας Κυριακή 9/8/2020

Σταδιακή αυλαία για την Θάλεια με τοπικά ισχυρές καταιγίδες – Πρόγνωση καιρού Ελλάδας Κυριακή 9/8/2020

435 views

Μακεδονία-Θράκη: Με τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα στην Μακεδονία και στην Θράκη. Γρήγορα προς το μεσημέρι και το απόγευμα μπόρες και τοπικές καταιγίδες θα αναπτυχθούν στα ορεινά με κίνηση προς τα πεδινά. Σταδιακή βελτίωση προς το βράδυ και έπειτα. Η θερμοκρασία από 16 έως 35 βαθμούς. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα 3-4 μποφόρ.

Ιόνιο-Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Λίγες μπόρες κυρίως στα ορεινά της Πίνδου το μεσημέρι και το απόγευμα με γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία από 16 με 36 βαθμούς. Οι άνεμοι μεταβλητοί και ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο ΒΔκοι στα 3-4 μποφόρ.

Θεσσαλία: Τοπικές μπόρες μετά τα μεσάνυχτα προς το ξημέρωμα της Κυριακής με γρήγορη παύση. Αραιές νεφώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας με τοπικές μπόρες το απόγευμα κυρίως στα ορεινά με γρήγορη βελτίωση προς το βράδυ. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς. Οι άνεμοι μεταβλητοί και ασθενείς και μόνο στις Σποράδες θα πνέει βόρειο ρεύμα έως 6 μποφόρ.

Στερεά-Εύβοια-Αττική: Ισχυροί πυρήνες καταιγίδων σε μεγάλο μέρος της Στερεάς και της Αττικής μέσα στο ξημέρωμα, με τοπικά σφοδρά φαινόμενα και πιθανότητα πρόσκαιρων προβλημάτων από τους όγκους νερού. Βελτίωση του καιρού μετά το πρωί και κυρίως από το μεσημέρι και μετά με παύση των βροχών. Η θερμοκρασία από 17 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι βόρειοι στα 3-4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Πελοπόννησος: Ισχυρές καταιγίδες το ξημέρωμα στην βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο με τάση επέκτασης και στα ΝΑκα τμήματα το πρωί. Τις μεσημβρινές ώρες η αστάθεια θα μετατοπιστεί στα ορεινά δίνοντας τοπικές μπόρες και εκεί. Βελτίωση προς το βράδυ. Η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι ΒΑκοι στα 2-4 μποφόρ.

Αιγαίο-Κρήτη: Διάσπαρτες νεφώσεις στο Αιγαίο κατά την διάρκεια της ημέρας. Τοπικές βροχές προς το μεσημέρι σε αρκετά τμήματα της Κρήτης με βελτίωση από το απόγευμα και έπειτα. Η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς. Οι άνεμοι βόρειοι στα 5-6 και τοπικά οι ριπές έως 7 μποφόρ.

 

Συγγραφή/επιμέλεια άρθρου: Τάσος Κουρτζιάκης

Related Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com