Τρίτη 20 Οκτ 2020 - Ανατολή: 07:37 - Δύση: 18:39
Home ΚΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Πλοία και πληρώματα, για ακόμη μία φορά, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στα ανεπαρκή λιμάνια μας (VIDEO από το λιμάνι της Σικίνου

Πλοία και πληρώματα, για ακόμη μία φορά, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στα ανεπαρκή λιμάνια μας (VIDEO από το λιμάνι της Σικίνου

by Serifos
5352 views

Για άλλη μία φορά, οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα Σάββατο 26/9, στα πελάγη μας, έφεραν στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικές μας εγκαταστάσεις.

Ο δυνατός γαρμπής που επικρατούσε στο Αιγαίο, δυσκόλεψε σε πολλές περιπτώσεις, τις προσεγγίσεις των πλοίων μας, φέρνοντας στα όρια τους ανθρώπους και μηχανές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το video που παραθέτουμε παρακάτω, από την βραδινή προσέγγιση του ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, στο λιμάνι της Σικίνου.

Το πλήρωμα του πλοίου της ZANTE FERRIES, με Πλοίαρχο τον Cpt Μιχάλη Λιγνό, μαζί με την βοήθεια των πρακτόρων στο νησί, Γιάννη και Παναγιώτη Κουντούρη, υπερβάλουν εαυτούς και καταφέρνουν να προσεγγίσει ασφαλώς το πλοίο. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, δείχνοντας τα κύματα να καλύπτουν τον ντόκο του λιμανιού….

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, συνεχίζουν να εξυπηρετούν με ζήλο, την ελληνική μας ακτοπλοία!!!

Πηγή:ellinikiaktoploia.net

Related Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com