Πέμπτη 03 Δεκ 2020 - Ανατολή: 08:22 - Δύση: 18:04
Home ΑΡΘΡΑΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συνέχιση της κακοκαιρίας στο νότιο Αιγαίο – Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για Πέμπτη 22-10-20

Συνέχιση της κακοκαιρίας στο νότιο Αιγαίο – Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για Πέμπτη 22-10-20

by Meteojim
213 views

Συγγραφή: Σεμερτζίδης Δημήτρης

Αίθριος καιρός ⛅ σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και το Ιόνιο, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στον αντίποδα, σε όλο το κεντρικό και νότιο Αιγαίο αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και έντονα φθινοπωρινό σκηνικό.

  • Στις Κυκλάδες θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις 🌧️ και παροδικές καταιγίδες ⛈️ , κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματά τους.
  • Στην Κρήτη (ιδίως στα βόρεια τμήματά της) θα σημειώνονται βροχοπτώσεις και καταιγίδες ⛈️ που θα έχουν ένταση και διάρκεια❗Δεν αποκλείεται περιοχές της βόρειας Κρήτης που βρίσκονται κοντά σε ορεινούς όγκους να αντιμετωπίσουν προβλήματα λόγω της μεγάλης συσσώρευσης όμβριων υδάτων ⚡⚠️.
  • Στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσει άστατο καιρικό σκηνικό με μπόρες 🌦️ που θα εναλλάσσονται με βελτιωμένο καιρό. Στα νότια τμήματα των Δωδεκανήσων τα φαινόμενα θα έχουν μεγαλύτερη ένταση ⛈️ .
  • Λίγες τοπικές βροχοπτώσεις  🌦️  θα δεχθούν και τμήματα κοντά σε ορεινούς όγκους της κεντρικής και νότιας Εύβοιας, κυρίως τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι μέτριοι.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι στα 5-6 μποφόρ, ενώ οι ριπές στις βορειοδυτικές Κυκλάδες και τη νότια Εύβοια θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.


Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Related Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com