Πέμπτη 03 Δεκ 2020 - Ανατολή: 08:22 - Δύση: 18:04
Home ΑΡΘΡΑΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Βελτίωση του καιρού σε όλη την χώρα, ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις – Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 24/10/2020

Βελτίωση του καιρού σε όλη την χώρα, ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις – Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 24/10/2020

157 views

 Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει το Σάββατο στο σύνολο της χώρας, καθώς οι βροχές που επηρέασαν την Κρήτη τις τελευταίες ημέρες θα σταματήσουν οριστικά. Έτσι η ηλιοφάνεια το πρωί θα κυριαρχεί παντού, ενώ προς το μεσημέρι αραιές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Ιόνιο και την δυτική Ελλάδα. Γρήγορα προς το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και στην βόρεια και κεντρική χώρα, χωρίς όμως να δώσουν φαινόμενα πουθενά. Τις βραδινές ώρες οι αραιές νεφώσεις θα σκεπάσουν το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, ενώ στην δυτική χώρα θα αρχίσουν να πυκνώνουν περισσότερο. Μικρή πιθανότητα περίπου τα μεσάνυχτα για μπόρες στην Κέρκυρα και στα ΒΔκα ηπειρωτικά.

 Η θερμοκρασία στα βόρεια από 2 έως 26 βαθμούς, στα δυτικά από 4 έως 25 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 5 έως 28 βαθμούς ενώ στο Αιγαίο και στην Κρήτη από 12 έως 28 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ΒΔκοι στα 2-4 μποφόρ και στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3-4 μποφόρ.

 

 Συγγραφή/επιμέλεια άρθρου: Τάσος Κουρτζιάκης

Related Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com