Πέμπτη 03 Δεκ 2020 - Ανατολή: 08:22 - Δύση: 18:04
Home ΚΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχηματίστηκαν «καταρράκτες» στην Εθνική Οδό της Κρήτης.

Σχηματίστηκαν «καταρράκτες» στην Εθνική Οδό της Κρήτης.

by Serifos
151 views

Ποιος είπε ότι δεν έχουμε καταρράκτες στην Κρήτη;». Με αυτό το σκωπτικό σχόλιο συνόδευσε το απίστευτο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κυρία Κυριακή Φθενάκη.

Σε αυτό, απεικονίζεται η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε ορισμένα σημεία του ΒΟΑΚ, με τα νερά που έχουν συσσωρευθεί από τις εκτεταμένες νεροποντές των τελευταίων ωρών, να ξεχύνονται στις παρυφές της Εθνικής Οδού, σχηματίζοντας τρόπον τινά… καταρράκτες!

Το φαινόμενο είναι αν μη τι άλλο πρωτόγνωρο, ωστόσο οι οδηγοί που κυκλοφορούν τόσο στον ΒΟΑΚ, όσο και στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού (είχαμε άλλωστε και κατολισθήσεις στον νομό Ρεθύμνου), θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

Δείτε τις απίθανες εικόνες με τους «καταρράκτες» του ΒΟΑΚ:

Προειδοποιεί η Περιφέρεια

Την ίδια στιγμή, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει, ότι, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ωρών έχει πλημμυρίσει και έχει αποκλειστεί η Παλαιά Εθνική Οδός από τον κόμβο Σταλίδας – Μοχού έως τον κόμβο Σισσίου. Επίσης, έχει κλείσει το τμήμα του ΒΟΑΚ στην περιοχή Σεληναρίου γιατί έχουν πέσει βράχοι στο οδόστρωμα.

Πηγή: www.daynight.gr

Related Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com