Πέμπτη 03 Δεκ 2020 - Ανατολή: 08:22 - Δύση: 18:04
Home ΑΡΘΡΑΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Κατά τόπους άστατος καιρός – Πρόγνωση Ελλάδας για Κυριακή 22-11-20

Κατά τόπους άστατος καιρός – Πρόγνωση Ελλάδας για Κυριακή 22-11-20

by Meteojim
193 views
  • Στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα γενικά νεφελώδης καιρός με μικρά ανοίγματα.  Σποραδικές βροχοπτώσεις 🌧️ θα σημειώνονται στην κεντρική κι ανατολική Στερεά Ελλάδα (Ευρυτανία, Φωκίδα, Βοιωτία και κεντροβόρεια Εύβοια), την Θεσσαλία (δυτικά ορεινά τμήματα, Μαγνησία και ανατολική Λάρισα) και την ανατολική και βόρεια ορεινή Πελοπόννησο. Στην Αττική αναμένονται αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις, με πιθανές ασθενείς βροχές, σύντομης διάρκειας, κατά βάση στα βόρεια του Νομού. Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται άνω των 1100μ., κυρίως στην κεντρική Στερεά και την ανατολική Θεσσαλία ❄️.
  •  Στην δυτική ηπειρωτική Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με σημαντικά ανοίγματα χωρίς κάποια βροχόπτωση. Aσθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στην ανατολική ορεινή Ηπειρο άνω των 900μ. ❄️
  • Στη βόρεια Ελλάδα γενικά σημαντικά διαστήματα ηλιοφάνειας 🌤️, με εξαίρεση τη δυτική Μακεδονία όπου κατά περιόδους θα έχει αυξημένες νεφώσεις.
  • Στο Ιόνιο θα σημειωθεί γενικά νεφελώδης καιρός με μικρά ανοίγματα . Ενδέχεται να σημειωθεί τοπική βροχόπτωση τις πρωινές ώρες, άνευ ιδιαίτερης σημασίας.
  • Στο Αιγαίο θα απολαμβάνουν ηλιοφάνεια 🌤️ οι ανατολικές Κυκλάδες κι τα ανατολικά τμήματα. Στα υπόλοιπα  τμήματα σποραδικές νεφώσεις, πιο αυξημένες στις Σποράδες και τα βόρεια Χανιά και βόρειο Ρέθυμνο με σποραδικές βροχοπτώσεις 🌧️.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι στα 6 μποφόρ. Οι ριπές θα φτάνουν τα 7 και τοπικά στα βόρεια τμήματα και ιδιαίτερα κοντά στα Κύθηρα τα 8 μποφόρ.

Στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί στα 5-6 μποφόρ


Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Related Articles

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com