Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την επικείμενη πολυήμερη αλλαγή με κατά τόπους έντονα φαινόμενα

Τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την επικείμενη πολυήμερη αλλαγή με κατά τόπους έντονα φαινόμενα

♦ Αλλαγή του καιρού, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες. Τα έντονα φαινόμενα και γενικά τα φαινόμενα της αστάθειας και το που θα εκδηλωθουν ακριβώς είναι δύσκολο να προβλεφθουν με ακρίβεια, γι αυτό να είστε προετοιμασμένοι και σε εγρήγορση. Ιδιαίτερα για τους αγρότες όσοι είναι σε ορεινές και όχι μόνο περιοχές θα πρέπει να ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τις καιρικές προγνώσεις και τους εκάστοτε φορείς. Να προστατεύσουν με όποιο τρόπο μπορούν τις σοδειές τους από τις χαλαζοπτώσεις. Οι κολυμβητές σε οπτική επικείμενης αλλαγής του καιρού να βγαίνουν αμέσως εκτός θάλασσας. Δεν είναι καθόλου έυκολο να προβλεφθεί η δυναμική μίας καταιγίδας σε περιόδους αστάθειας, όπως αυτή που θα διανύσουμε.

♦ Τα φαινόμενα Τρίτη και Τετάρτη θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδεύονται τοπικά από πληθώρα ηλεκτρικών εκκενώσεων και χαλαζοπτώσεις ενώ οι καταιγίδες θα είναι ικανές να παράγουν και ριπιαίους ανέμους. Η περιοχή της Αττικής θα μπει και αυτή στο "χορό" των φαινομένων αυτή την εβδομάδα. Οι πρώτες εκτιμήσεις από την προγνωστική ομάδα του Forecast Weather, μετά μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία, είναι για φαινόμενα εντός του νομού Αττικής, όπου τοπικά θα είναι ⚠️ έντονα ⚠️! Την ημέρα θα τη δούμε σε επίπεδο πρόγνωσης! Και η πόλη της Θεσσαλονίκης φαίνεται να δέχεται ⚠️έντονα⚠️ φαινόμενα αρχικά την Τρίτη.

***Το παρόν άρθρο είναι ενημερωτικό και προσεγγιστικό της όλης κατάστασης και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρόγνωση!!!***

Επιμέλεια: Νίκος Κουλάκης

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×