Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εικόνα από αυτό που φαίνεται να είναι ένα «αιωρούμενο πλοίο» έχουν ληφθεί ως αποτέλεσμα μιας σπάνιας οπτικής ψευδαίσθησης στα ανοικτά των ακτών της Αγγλίας.
Ένα εξαιρετικά επικίνδυνο γεγονός φοβούνται ότι θα συμβεί οι επιστήμονες, αφού έχουν μετρηθεί πάνω από 10.000 σεισμικές δονήσεις στη χερσόνησο του Ρέικιαβικ της Ισλανδίας από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα. Παράλληλα οι επιστήμονες παρατηρούν ότι υπάρχει ταυτόχρονα κίνηση του μάγματος, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο για μια πιθανή ισχυρή ηφαιστειακή έκρηξη στην χερσόνησο, όσο επιμένει αυτή η έντονη σεισμική δραστηριότητα.
Για πρώτη φορά έγιναν παρατηρήσεις ενός «διαστημικού τυφώνα» στα ανώτερα επίπεδα της ατμόσφαιρας της Γης, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη του φαινομένου και ρίχνοντας φως στη σχέση μεταξύ πλανητών και Διαστήματος.
Τρεις (3) σημαντικοί σεισμοί έπληξαν κοντά στη Νέα Ζηλανδία εντός 6 ωρών μεταξύ τους. Έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι για τμήματα της Νέας Ζηλανδίας, ενώ ο τελευταίος σεισμός 8,1 μεγέθους προκάλεσε επίσης ένα ρολόι τσουνάμι για τη Χαβάη.
Η προειδοποίηση είναι για έκρηξη σε δύο ηφαίστεια κοντά στην πρωτεύουσα Ρέικιαβικ - Αποκλεισμένη η περιοχή - Πάνω από 2.500 σεισμικές δονήσεις την Τετάρτη - Χάρτες και πίνακες
Όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το μηδέν έρχεται μεγάλη δοκιμασία για πολλά φυτά. Παρακάτω θα δούμε μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να τα βοηθήσουμε.
Μείζον θέμα αποτελεί η διαχείριση της κλιματικής αλλαγής και της συμπεριφοράς του περιβάλλοντος,που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε «καυτή πατάτα» για τους πολιτικούς ηγέτες.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×