Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

⚠️❄️ Έκακτο δελτίο πυκνών χιονοπτώσεων για αύριο Σάββατο⚠️❄️

⚠️❄️ Έκακτο δελτίο πυκνών χιονοπτώσεων για αύριο Σάββατο⚠️❄️

Μακεδονία / Θράκη: Η ημέρα θα ξεκινήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα με νεφοσκεπή καιρό και κάποιες νιφαδοτώσεις στη Δυτική Μακεδονία. Από τις πρώτες πρωινές ώρες ⚠️❄️ Ισχυρές χιονοπτώσεις πρώτα στη Δυτική μακεδονία με γρήγορη επέκταση και στα υπόλοιπα έως περίπου το ύψος της Πεδιάδας του Αξιού και δυτικότερα. Στην κεντρική Μακεδονία φαίνεται μόνο κοντά στους ορεινούς όγους και όσο νοτιότερα να βρίσκονται και τα πιο αξιόλογα φαινόμενα. Στην ανατολική Μακεδονία τοπικά μόνο ασθενής χιονοπτώσεις. Στην Θράκη ελάχιστα τα φαινόμενα και αυτά ασθενή κατά βάση κυριώς στα Δυτικά κοντά στους ορεινούς όγκους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως και 2 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ κυρίως στο Θρακικό.

Δυτική Ελλάδα / Νησιά Ιονίου: Ισχυρές βροχές αρχικά στα νησιά του Ιονίου και Πυκνές χιονοπτώσεις από τα 300 μ. ❄️ και πάνω στην Ήπειρο, και από τα 500 μέτρα περίπου ❄️ στα Νησιά του Ιονίου. Στη δυτική Στερεά αρχικά από τα 200 μέτρα και πάνω με ταχεία πτώση των υψομέτρων έως και πεδινές περιοχές έπειτα ❄️. Στη Δυτική Βόρειο Δυτική Πελοπόννησο από τα 600 μέτρα και πάνω αρχικά έως τα 400 στη συνέχεια. Μερική βελτίωση από το μεσημέρι - απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Κεντρική Ελλάδα: ⚠️❄️Ισχυρές Χιονοπτώσεις ❄️⚠️εν δυνάμη ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα στη Θεσσαλία την Βόρεια και Κεντρική Στερεά και τα ορεινά ημιορεινά της Ανατολικής Πελοποννήσου προβλέπονται για το Σάββατο. Αρχικά τα υψόμετρα στην Ανατολική θεσσαλία, όπου θα δέχονται χιονοπτώσεις θα ξεκινήσουν από τα 200 μέτρα και πάνω, με ταχεία πτώση των υψομέτρων αργότερα. Στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά ( από Βοιωτία και Βορειότερα) από 250 - 300 μέτρα και από το μεσημέρι και έπειτα, ταχεία πτώση των υψομέτρων και εδώ. Στα ορεινά και τα ημιορεινά της Αρκαδίας, Αχαϊας και Κορινθίας, αρχικά από τα 500 μέτρα και πάνω. Στην Κορινθία φαίνεται να πέφτουν τα υψόμετρα Χιονόπτωσης έως και τα 300 μέτρα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στην Εύβοια οι χιονοπτώσεις ❄️ αρχικά από τα 300-400 μέτρα από το απόγευμα και έπειτα πτώση των υψομέτρων και εδώ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου / Δωδεκάνησα: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ⛈ κυρίως στα νότια. Χιόνια ❄️ θα πέσουν στο Ανατολικό Αιγαίο από τα 300 μέτρα και πάνω. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ στα βόρεια, ενώ στα νότια Νότιοι μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες / Κρήτη: Ισχυρές βροχές 🌧 και τοπικά ισχυρές καταιγίδες ⚡. Χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 600 μέτρα και πάνω στη Κρήτη και από τα 500 μέτρα στις Κυκλάδες κυρίως προς την αλλαγή της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις αρχικά έως 7 μποφόρ, στρεφόμενοι έπειτα σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Αρχικά ορεογραφικού τύπου φαινόμενα που γρήγορα θα ενταθούν και θα γενικευτούν, με βροχές στα πεδινά παραθαλάσσια, χιονόνερο στα υπόλοιπα και χιονοπτωσεις αρχικά από τα 600 μέτρα υψόμετρο, με ταχεία πτώση των υψομέτρρων όσο περνάει η μέρα από τα 300 και πάνω. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα την είσοδο της ψυχρής αέριας μάζας χαμηλότερα τα χιόνια θα κατηφορίσουν από τα 200 μέτρα και πάνω σε ασθενούς έως μέτριας έντασης, με εξαίρεση τα ΒορειοΑνατολικά προάστια που πρόσκεινται στη πλευρά της Εύβοιας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 6 μποφόρ στρεφόμενοι σε βόρειες με την ίδια ένταση.

Θεσσαλονίκη: Χιονοπτώσεις παροδικού χαρακτήρα οι οποίες στα ορεινά θα είναι πιο αξιόλογες, βελτίωση του καιρού από το βράδυ και έπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 1 βαθμό Κελσίου.

⚠️❄️ Έκακτο δελτίο πυκνών χιονοπτώσεων για αύριο Σάββατο⚠️❄️

Πρωινές ώρες Σαββάτου.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×