Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Ισχυρός παγετός και ασθενή κατά βάση φαινόμενα την Κυριακή

Ισχυρός παγετός και ασθενή κατά βάση φαινόμενα την Κυριακή

Μακεδονία/Θράκη: Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια. Γενικά αίθριος ο καιρός και μόνο στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενή φαινόμενα ορεογραφικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ με τάση εξασθένισης αργότερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -16 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Δυτική Ελλάδα/Νησιά Ιονίου: Στη Δυτική Ελλάδα αραιές νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές 🌧 και σποραδικές καταιγίδες ⛈ κυρίως στα νησιά του Ιονίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 7 μποφόρ με τάση εξασθένισης από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -9 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Κεντρική Ελλάδα: Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις σε Σποράδες 200 μ. και πάνω ❄️, Εύβοια 100μ. ❄️ και Ανατολική Στερεά 0-200 μ. ❄️ βόρεια με νότια αντίστοιχα, στην Εύβοια τα φαινόμενα θα είναι πιο αξιόλογα, βελτίωση του καιρού και εκ νέου νεφώσεις από το βράδυ και έπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου/Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια από 100 μέτρα ❄️ και πάνω και στα ορεινά των Δωδεκανήσων από 650 μέτρα και πάνω. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως 7 μποφόρ με εξασθένιση το μεσημέρι από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες/Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης από τα 600μ. ❄️ ενώ στις βόρειες Κυκλάδες θα χιονίζει και στα ημιορεινά από τα 300μ ❄️ και πάνω. Εξασθένιση των φαινομένων, αν και πρόσκαιρη φαίνεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ με εξασθένιση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11.

Αττική: Μερική υποτροπή του καιρού μέχρι περίπου τις με φαινόμενα ασθενούς έντασης σε δυτικά και βόρεια προάστια, με εξαίρεση και πάλι τα βορειοανατολικά προάστια που πρόσκεινται στην Εύβοια, στα οποία οι εντάσεις θα είναι πιο αξιόλογες. Οι όποιες χιονοπτώσεις θα συναντώνται από τα 200 ❄️ μέτρα και πάνω. Ο καιρός θα βελτιωθεί γρήγορα. Νεφώσεις από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ με εξασθένιση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις αυξανόμενες όσο περνάει η ημέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ με εξασθένιση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυρός παγετός και ασθενή κατά βάση φαινόμενα Κυριακή 17/1/2021

Πρωινές ώρες Κυριακής.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×