Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Ισχυρός Παγετός στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά την Τρίτη

Ισχυρός Παγετός στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά την Τρίτη

Μακεδονία/Θράκη: Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί οι θερμοκρσίες θα είναι υπό του μηδενός, άρα χρειάζεται προσοχή λόγο του σχηματισμένου παγετού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -17 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Δυτική Ελλάδα/Νησιά Ιονίου: Λίγα φαινόμενα κυρίως τα ξημερώματα στα νησιά του Ιονίου με γρήγορη βελτίωση αργότερα. Αραιές νεφώσεις στα υπόλοιπα παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Κεντρική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στην Εύβοια και ασθενής κατά βάση χιονοπτώσεις από τα 100 μέτρα περίπου και πάνω. Τα φαινόμενα εντός του πρωινού θα σταματήσουν. Αραιές νεφώσεις στα υπόλοιπα, με ισχυρό παγετό το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέου από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου/Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις το πρωί κυρίως στο νησί της Λήμνου. Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύσνεις έως 7 μποφόρ κυρίως στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες/Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές ασθενείς βροχές και χιόνια πάνω από τα 600 μέτρα στη Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 11.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×