Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Βροχές και καταιγίδες στα Δυτικά αύριο Πέμπτη

Βροχές και καταιγίδες στα Δυτικά αύριο Πέμπτη

Μακεδονία/Θράκη: Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη Δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δυτική Ελλάδα/Νησιά Ιονίου: Τοπικές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρειοδυτικά. Χιόνια θα πέσουν αρχικά από τα 700 μέτρα και πάνω με ταχεία άνοδο στα 1300 μέτρα μέσο υψόμετρο ❄️. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 16 βαθούς Κελσίου.

Κεντρική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα Δυτικά της Θεσσαλίας στα ορεινά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές αθενούς έντασης και λίγα χιόνια άνω των 1400 μέτρων ❄️ των ορεινών που συνορεύουν με την Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου/Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνεουν από νότιες διευθύνσεις έως 5 μπφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες/Κρήτη: Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×