Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Σε τροχιά διαδοχικών κυμάτων κακοκαιρίας από τα Δυτικά

Σε τροχιά διαδοχικών κυμάτων κακοκαιρίας από τα Δυτικά

Μακεδονία/Θράκη: Νεφώσεις που κάτα περιόδους θα είναι πιο πυκνές και θα δίνουν κυρίως στη Δυτική Μακεδονία και τη Θράκη, κάποιες ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις 🌦 και ασθενής χιονοπτώσεις 🌨 άνω των 1400 μέτρων στη Δυτική Μακεδονία και από τα 1600 μέτρα ση Θράκη ❄️. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύσνεις έως 6 μποφόρ κυρίως στο Θρακικό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δυτική Ελλάδα/Νησιά Ιονίου: Νεφώσεις με τοπικές βροχές 🌧 και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες 🌩. Χιονοπτώσεις 🌨 στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Βόρειοδυτικής Πελοποννήσου άνω των 1400 και 1500 μέτρων κινούμενοι από βορρά προς νότο ❄️. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ στο κεντρικό και βόρειο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί -3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κεντρική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Από το ύψος της Βοιωτίας και νοτιότερα κατά τόπους πιο πυκνές όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές 🌦. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί -2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου/Δωδεκάνησα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες πρώτα στο Ανατολικό Αιγαίο και έπειτα και στα υπόλοιπα, με βροχές 🌧 και κατά τόπους καταιγίδες 🌩. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης το βράδυ στο βόρειοανατολικό Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες/Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, που στις Κυκλάδες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν όμβροι🌦 με υπαρκτή τη πιθανότητα μερικής ηλεκτρικής δραστηριότητας 🌩. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε τροχιά διαδοχικών κυμάτων κακοκαιρίας από τα Δυτικά

Χάρτης πρόβλεψης φαινομένων μεσημβρινών ωρών Παρακευής.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×