Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκ νέου από τα δυτικά

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκ νέου από τα δυτικά

Μακεδονία/Θράκη: Στα ανατολικά νεφώσεις με βροχές 🌧 και τοπικές καταιγίδες ⛈ κυρίως στο Θρακικό. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα και από τα δυτικά όπου το βράδυ προς το ξημέρωμα θα ενταθούν εκ νέου. Χιονοπτώσεις ❄️ στη Δυτική Μακεδονία πάνω από τα 900 μέτρα τα ξημερώματα και από τα 1100 μέτρα το βράδυ αρχικά, 1300 με 1400 στα υπόλοιπα τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 8 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δυτική Ελλάδα/Νησιά Ιονίου: Βροχές 🌧 κατά τόπους ισχυρές και καταιγίδες ⛈, κυρίως κοντά στη Πελοπόννησο τοπικά ισχυρές. Από το απόγευμα και έπειτα εκ νέου επιδείνωση του καιρού με τα έντονα φαινόμενα να κατηφορίζουν πρώτα από το Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και έπειτα στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Πυκνές Χιονοπτώσεις αρχικά στην Ήπειρο πάνω από τα 1000 μέτρα ❄️, τη Δυτική Στερεά πάνω από 1200 μέτρα ❄️ και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο άνω των 1300 μέτρων ❄️. Τα ξημερώματα της Δευτέρας τα χιόνια με την νέα επιδείνωση θα βρίσκονται άνω των 1300 μέτρων στην Ήπειρο, πάνω από τα 1400 και 1500 μέτρα, σε δυτική Στερεά και βορειοδυτική Πελοπόννησο αντίστοιχα, με τάση καθόδου των υψομέτρων εντός του πρωινού της Δευτέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά με εντάσεις έως 7 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα και έπειτα περαιτέρω ενίσχυση σε 8 και τοπικά 9⚠️ μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κεντρική Ελλάδα: Αρχικά τοπικές βροχές 🌧, μεμονωμένες καταιγίδες ⛈ και γρήγορη βελτίωση. Από το απόγευμα-βράδυ και έπειτα σταδιακά από τα δυτικά τμήματα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές οι οποίες γρήγορα θα ενταθούν. Χιόνια στα ορεινά, στη Θεσσαλία δυτική και ανατολική, από τα 1200 έως 1500 μέτρα αντίστοιχα, στη κεντρική Στερεά άνω των 1400 μέτρων και άνω των 1500 στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 9⚠️ μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ανατολικό Αιγαίο/Δωδεκάνησα: Βροχές κατά τόπους ισχυρές 🌧 και σποραδικές καταιγίδες ⛈ με τάση εξασθένισης των φαινομένων τις μεσημβρινές ώρες πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 9 ⚠️ μποφόρ τοπικά 🌬 . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες/Κρήτη: Νεφώσεις με βροχές 🌧 και σποραδικές καταιγίδες ⛈ κυρίως στις Κυκλάδες. Εξασθένιση των φαινομένων το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 9 ⚠️ μποφόρ 🌬 . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Νεφώσεις που τις πρώτες πρωινές ώρες θα δίνουν βροχές 🌧 ή και σύντομη καταιγίδα ⛈. Εξασθένιση γρήγορα και μεταβολή του καιρού από το βράδυ και έπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 8 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αρχικά τοπικού χαρακτήρα βροχοπτώσεις 🌧 με γρήγορη βελτίωση. Εκ νέου μεταβολή του καιρού με νεφώσεις και τοπικές βροχές 🌧. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκ νέου από τα δυτικά

Βραδινές ώρες Κυριακής.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×