Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Σημαντική επιδείνωση με τοπικές καταιγίδες και χιόνια ⚠️

Σημαντική επιδείνωση με τοπικές καταιγίδες και χιόνια ⚠️

Επιμέλεια: Σεμερτζίδης Δημήτριος


Δευτέρα 25/01/21

Το πρώτο μισό της ημέρας άστατος καιρός στο Αιγαίο με παροδικές βροχοπτώσεις 🌧️ και τοπικές καταιγίδες ⛈️. Τα φαινόμενα στα ανατολικά του τμήματα πιθανώς να είναι ισχυρά. Αστατος καιρός και σε βορειοδυτική Πελοπόννησο και ανατολική Μακεδονία / Θράκη με μπόρες. Στην υπόλοιπη Ελλάδα βελτιωμένος καιρός.

Τη νύχτα θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις σε βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο. Χιονοπτώσεις ❄️ αναμένονται άνω των 1300μ. κατά περιόδους πυκνές.

🌀Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί στα Πελάγη ισχυροί έως θυελλώδεις. Iδιαίτερα στο Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι θα φτάνουν τα 10 μποφόρ κατά τόπους.

🌡️Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή


https://www.forecastweather.gr/ietos/1611446400/1611694800.png

Τρίτη 26/01/21

Πολύ σημαντική κακοκαιρία! Πέρασμα βροχοπτώσεων 🌧️ από όλη την χώρα, ηπειρωτική και νησιωτική. Μάλιστα, στην Πελοπόννησο και το Αιγαίο κατά τόπους θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες ⛈️. Πιθανώς στα βορειοανατολικά τμήματα του Αιγαίου να δημιουργηθούν προβλήματα από την ένταση των φαινομένων. Πυκνές χιονοπτώσεις ❄️ αναμένονται στην ηπειρωτική ορεινή χώρα, άνω των 1200μ. στα κεντροβόρεια, άνω των 1500μ. στην Πελοπόννησο.

Τις βραδυνές ώρες στην βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα πέσει κατακόρυφα και θα σημειωθούν πολύ πυκνές χιονοπτώσεις ❄️ σε μηδενικό υψόμετρο στην Θράκη, με αξιόλογο ύψος χιονιού κατά τόπους. Παράλληλα ασθενείς χιονοπτώσεις ❄️ θα εκδηλωθούν και σε τμήματα της Μακεδονίας, κυρίως στα κεντροανατολικά. Αυξημένη πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης ❄️ υπάρχει και στην Θεσσαλονίκη, κυρίως όμως στα γύρω προάστια και προς τα κεντρικότερα τμήματα.

🌀 Οι άνεμοι στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι θα πνέουν βόρειοι στα 7-8 μποφόρ, στο Αιγαίο γενικά νοτιάδες θυελλώδεις, κατά τόπους 9-10 μποφόρ!

🌡️Από το βράδυ η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση σε όλη την χώρα.


Τετάρτη 27/01/21

Ο κύριος όγκος των φαινομένων 🌧️ θα αφορά το Αιγαίο. Μάλιστα στα βόρεια και βορειοανατολικά τμήματά του χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται άνω των 200μ.

Παράλληλα, τις πρωινές ώρες αναμένονται πολύ ασθενείς και τοπικές χιονοπτώσεις ❄️ σε τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας σε μηδενικό υψόμετρο. Παροδικές χιονοπτώσεις ❄️ θα εκδηλώνονται και στην κεντροανατολική Στερεά Ελλάδα, άνω των 300μ. στην κεντρική, άνω των 400-500μ. στην ανατολική (Εύβοια και Αττική) με νιφάδες να παρατηρούνται ως τα 300μ.

🌀Οι άνεμοι στα Πελάγη θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 7-9 μποφόρ.

🌡️Η θερμοκρασία σε κατακόρυφη πτώση σε όλη την χώρα.


Τα άρθρα μας θα ανανεώνονται καθημερινά το απόγευμα με αναλυτικές προγνώσεις για όλη την επικράτεια!

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×