Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και πάλι από τα Δυτικά

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και πάλι από τα Δυτικά

Μακεδονία/Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Μακεδονία και στη Θράκη μεμονωμένες καταιγίδες. Γρήγορη βελτίωση τις προμεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά. Χιόνια ❄️ θα πέσουν στη Δυτική Μακεδονία άνω των 800 μέτρων 🌨, στην υπόλοιπη Μακεδονία άνω 1100 μέτρων 🌨 στη Θράκη άνω των 1300 μέτρων 🌨. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ και στο Θρακικό έως 7 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δυτική Ελλάδα/Νησιά Ιονίου: ⚠️Ισχυρές βροχές και καταιγίδες⚠️, όπου τοπικά θα προκαλέσουν προβλήματα λόγο της άυξησης της επιφανειακής ροής υδάτων (τοπικά πλημμυρικά επεισόδια). Αυτό οφείλεται στον πολύ μεγάλο όγκο νερού των τελευταίων ημερών, τον οποίο δεν μπορεί να απορροφήσει η γη εύκολα. Πυκνές χιονοπτώσεις ❄️ άνω των 900 -1000 μέτρων στην Ήπειρο 🌨, άνω των 1000-1100 μέτρων στη Δυτική Στερεά 🌨 και άνω των 1200 - 1500 μέτρων στη δυτική Πελοπόννησο 🌨 από βορρά προς νότο αντίστοιχα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 8 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κεντρική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Χιόνια ❄️ θα πέσουν στα ορεινά άνω των 1300 μέτρων στη Θεσσαλία 🌨 και τη βόρεια 🌨 και κεντρική Στερεά 🌨 και άνω των 1500 σε ανατολική Στερεά 🌨 και ανατολική Πελοπόννησο 🌨. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 8 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου/Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές 🌧 και σποραδικές καταιγίδες ⛈. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 8 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες/Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές 🌧 και μεμονωμένες καταιγίδες ⛈. Βελτίωση του καιρού αργότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 8 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Νεφώσεις με τοπικές βροχές 🌧 τις πρώτες πρωινές ώρες. Βελτίωση αργότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές 🌨 και γρήγορη βελτίωση αργότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

[image=1]

Πρώτες πρωινές ώρες Δευτέρας 25/1/2021.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×