Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Αστατος καιρός με χιονοπτώσεις ❄️ακόμη και χαμηλά αύριο Τετάρτη

Αστατος καιρός με χιονοπτώσεις ❄️ακόμη και χαμηλά αύριο Τετάρτη

Επιμέλεια: Σεμερτζίδης Δημήτρης


Τετάρτη 27/01/21

Βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία, Θράκη): Αυξημένες νεφώσεις. Παροδικές χιονοπτώσεις ❄️ θα σημειώνονται στα βόρεια τμήματα της Πέλλας, κι στην ανατολική Μακεδονία άνω των 300μ. Λίγες βροχοπτώσεις 🌧️ αναμένονται και στην Χαλκιδική. Χιονοπτώσεις ❄️ παράλληλα θα εκδηλώνονται σε τμήματα της Θράκης, κυρίως σε βόρειο Έβρο και Ροδόπη. Τα φαινόμενα θα είναι ασθενή και σταδιακά θα σταματήσουν. Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται νεφελώδης καιρός με ανοίγματα. Πιθανώς να σημειωθεί ασθενής χιονόπτωση νωρίς το πρωί, άνευ ιδιαίτερης σημασίας.

Κεντρική Ελλάδα (Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα): Καλές καιρικές συνθήκες στην Θεσσαλία με πολύ τοπικά φαινόμενα στα παράκτια τμήματα της Μαγνησίας. Παράλληλα, παροδικές χιονοπτώσεις ❄️ αναμένονται στην κεντρική Στερεά Ελλάδα (κυρίως στη Βοιωτία και τη νότια Φθιώτιδα) νωρίς το πρωί μέχρι και τα πεδινά. Τα φαινόμενα θα είναι γενικά πρόσκαιρα με γρήγορη βελτίωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στην Αττική αναμένεται άστατος καιρός με χιονόνερο κατά τόπους στα πεδινά τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και ασθενείς χιονοπτώσεις, κυρίως όμως άνω των 300μ. Τα φαινόμενα γρήγορα θα περιοριστούν στα βορειοδυτικά.

Ήπειρος: Βελτιωμένος καιρός με λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις ❄️ στα ανατολικά ορεινά.

Πελοπόννησος: Αρχικά άστατος καιρός με λίγες παροδικές χιονοπτώσεις ❄️ άνω των 300-400μ. και ασθενείς βροχοπτώσεις 🌧️ στα πεδινά κατά τόπους. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά και νότια τμήματα, με τις χιονοπτώσεις να εκδηλώνονται άνω των 700μ.

Ιόνιο: Αστατος καιρός με παροδικές βροχοπτώσεις 🌧️, κυρίως στα νότια τμήματα.

🌀Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 9 μποφόρ, με τις ριπές να αγγίζουν κι τα 10.

Αιγαίο: Βροχοπτώσεις 🌧️ κατά περιόδους συνοδεία τοπικών καταιγίδων, ιδίως στα κεντροβόρεια τμήματα. Χιονοπτώσεις ❄️ θα σημειωθούν στο βορειοανατολικό Αιγαίο άνω των 300μ. Κατά περιόδους οι χιονοπτώσεις θα φτάνουν σε ακόμη χαμηλότερα υψόμετρα. Στην Κρήτη πέραν τοπικών ασθενών βροχοπτώσεων, κυρίως στα βόρεια και δυτικά παράκτια τμήματα, και χιονοπτώσεων στα ορεινά δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερο.

🌀Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 7-8 μποφόρ. Οι ριπές θα φτάνουν και τα 9.


🌡️Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση σε όλη την χώρα.

Αστατος καιρός με χιονοπτώσεις ❄️ακόμη και χαμηλά αύριο Τετάρτη

Ξημερώματα Τετάρτης 27/1/2021.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×