Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Βροχές και καταιγίδες κυριώς στο Αιγαίο και τα Ανατολικά. Πτώση της Θερμοκρασίας.

Βροχές και καταιγίδες κυριώς στο Αιγαίο και τα Ανατολικά. Πτώση της Θερμοκρασίας.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ :
Τις πρωινές ώρες της ημέρας στην Μακεδονία και τη Θράκη θα νεφώσεις τοπικά αυξημένες και στην κεντρική Μακεδονία υπάρχει η πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα, ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν μόνο στους ορεινούς όγκους. Από τις βραδυνές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί παντού. Προσοχή τις πρωινές και βραδινές ώρες της ημέρας καθώς λόγω ομίχλης η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ και μόνο στα ανατολικά η έντασή τους μπορεί να φτάσει τοπικά τα 6 μποφόρ μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς κελσίου, ωστόσο στη δυτική Μακεδονία ενδεχομένως να είναι έως και 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ :
Ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, όμως κατά διαστήματα θα αναπτύσσονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι αυξημένες. Προσοχή τις πρωινές και βραδινές ώρες της ημέρας στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί στην Δυτική Στερεά από 5 έως 18 βαθμούς κελσίου και στην Ήπειρο από - 2 έως 14 βαθμούς κελσίου.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ :
Ο καιρός θα είναι νεφελώδης, όπου κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στα παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Στερεάς, ενώ δεν αποκλείεται στα θαλάσσια τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου να έχουμε και μεμονωμένες καταιγίδες. Παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων μόνο στους ορεινούς όγκους. Ωστόσο, από τις απογευματινές ώρες της ημέρας ο καιρός θα βελτιωθεί και μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα έχουν σταματήσει. Προσοχή κυρίως τις βραδυνές ώρες της ημέρας, καθώς η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι αρχικά θα είναι μέτριοι έως ισχυροί από βορειοανατολικές διευθύνσεις, όμως στα νότια τμήματα ενδεχομένως οι άνεμοι να αγγίξουν και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ :
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες της ημέρας, όπου δεν αποκλείεται να έχουμε ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι όπου και θα σταματήσουν. Στα Δωδεκάνησα οι βροχές θα διατηρηθούν μέχρι τις απογευματινές ώρες της ημέρας, ενώ υπάρχει πιθανότητα να έχουμε και σποραδικές καταιγίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν και θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στο ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με την ένταση να φτάνει και τα 6 μποφόρ, ενώ στα Δωδεκάνησα θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΚΡΗΤΗ :
Νεφελώδης θα είναι ο καιρός στα νησιά των Κυκλάδων καθώς και στην Κρήτη, όπου μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε την εκδήλωση τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων που από τις βραδυνές ώρες της ημέρας θα εντοπίζονται μόνο στην Κρήτη κι αργότερα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, όπου τοπικά στο Αιγαίο θα φτάνουν και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ :
Τις πρωινές ώρες της ημέρας ο καιρός θα καταστεί άστατος κυρίως στα ανατολικά και βόρεια τμήματα του νομού, όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε περισσότερο αυξημένες νεφώσεις αλλά και κάποια μικρά διαστήματα με ήλιο. Ο καιρός από τις απογευματινές ώρες της ημέρας θα βελτιωθεί σε όλο το λεκανοπέδιο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με την ένταση να φτάνει τοπικά και τα 6 μποφόρ κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές, θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :
Αρχικά ο καιρός θα είναι νεφελώδης, όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας. Σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με την ένταση να μην ξεπερνάει τα 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς κελσίου.
ΕΙΚΟΝΑ ΧΑΡΤΗ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Βροχές και καταιγίδες κυριώς στο Αιγαίο και τα Ανατολικά. Πτώση της Θερμοκρασίας.


Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×