Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Αίθριος καιρός για αύριο Τρίτη

Αίθριος καιρός για αύριο Τρίτη

Μακεδονία/Θράκη: Αίθριος ο καιρός με τοπικές αραιές νεφώσεις 🌤 και σχηματισμό ομιχλών 🌫 τοπικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δυτική Ελλάδα/Νησιά Ιονίου: Αίθριος καιρός 🌤 με τοπικές ομίχλες 🌫 τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 6 μποφόρ 🌬 τοπικά κυρίως στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κεντρική Ελλάδα: Αίθριος ο καιρός 🌤 και μόνο τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες 🌫 τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ 🌬 κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου/Δωδεκάνησα: Αίθριος ο καιρός ☀️. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ 🌬 τοπικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες/Κρήτη: Αίθριος ο καιρός 🌤. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως τοπικά 6 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Αίθριος καιρός 🌤. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά έως 5 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αίθριος ο καιρός με τοπικές ομίχλες 🌫 το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×