Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας για αύριο Τετάρτη

Βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας για αύριο Τετάρτη

♦ Νεφώσεις με βροχές 🌧 και μεμονωμένες καταιγίδες ⛈, στα βόρεια, κεντρικά (κυρίως στη Θεσσαλία) και δυτικά τμήματα της χώρας. Στα υπόλοιπα παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Θα υπάρξουν χιονοπτώσεις όπου από τα βόρειοδυτικά τα υψόμετρα θα ελαττώνονται ραγδαία. Τα ξημερώματα της Πέμπτης θα χιονίζει και εντός πόλεων δυτικής Μακεδονίας αλλά και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα στα σύνορα της κεντρικής Μακεδονίας με τα Σκόπια αλλά και στη Θράκη.

♦ Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις αρχικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ 🌬, στρεφόμενοι έπειτα σε βόρειοδυτικούς με την ίδια ένταση, στο Αιγαίο αρχικά νότιοδυτικοί έως 7 μποφόρ 🌬, στρεφόμενοι έπειτα στο βόρειο Αιγαίο από βόρειοανατολικές διευθύνσεις έως 6 μποφόρ 🌬, στο νότιο Αιγαίο δυτικοί νότιοδυτικοί έως 7 μποφόρ 🌬. Ιδιαίτερη προσοχή στα ηπειρωτικά και τις περιοχές που γειτνιάζουν με την Πίνδο, στις ανατολικές απολήξεις των ορέων. Ξηροί καταβάτες δυτικής συνιστώσας άνεμοι εντάσεως τοπικά σε μεγάλα υψόμετρα έως και 10 μποφόρ 🌬, θα δημιουργήσουν υψηλού κινδύνου συνθήκες εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου 🌡, στα δυτικά από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου 🌡, στα κεντρικά από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου 🌡, στο Αιγαίο από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Αττική: Αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοδυτικοί - δυτικοί έως 6 μποφόρ 🌬 αρχικά, στρεφόμενοι έπειτα σε βόρειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές 🌧. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοδυτικοί έως 5 μποφόρ 🌬, στρεφόμενοι από το απόγευμα και μετά σε βόρειοδυτικούς έως 6 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας για αύριο Τετάρτη

Προμεσημβρινές ώρες Τετάρτης.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×