Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Γενικά αίθριος ο καιρός σε όλη την χώρα για αύριο Σάββατο.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε όλη την χώρα για αύριο Σάββατο.

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να ξεκινήσει, να κυλήσει και να τελειώσει η ημέρα του Σαββάτου στην χώρα μας, καθώς τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι μεγάλα σε όλα τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Κάποιες αραιές νεφώσεις αναμένεται να τις έχουμε τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα περισσότερα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα, άνευ όμως σημασίας.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις γύρω στα 4 με 6 Μποφόρ, ενώ στο Καρπάθιο και τα Δωδεκάνησα θα παραμείνουν πολύ ισχυροί και θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -2 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 16 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 0 έως 16 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 0 έως 16 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 7 έως 15 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ:

Αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β κυρίως διευθύνσεις με ένταση 2 με 3 Μποφόρ και το πρωί στα ανατολικά έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν διευθύνσεις μέχρι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×