Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Βροχές στα βόρεια και συννεφιά στα υπόλοιπα για αύριο Δευτέρα

Βροχές στα βόρεια και συννεφιά στα υπόλοιπα για αύριο Δευτέρα

Νεφώσεις όπου κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, στα βόρειοανατολικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές όπου προς τα ξημερώματα θα επεκταθούν και στην ανατολική Μακεδονία αλλά και σε τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας. Στα ανατολικά και νότια περιορισμένη η ορατότητα λόγο της αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βόρειοδυτικές διευθύνσεις έως 6 μποφόρ 🌬, στο Αιγαίο στα βόρεια και κεντρικά τμήματα βόρειοδυτικοί αρχικά και ανατολικοί στη συνέχεια. Στα νότια νότιων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ 🌬.

Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, χωρίς αξιόλογη μεταβολή στα κεντρικά και νότια. Σε πτώση από το απόγευμα στα βόρεια.

Αττική: Διαστήματα ηλιοφάνειας αρχικά, συννεφιασμένος έπειτα ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοδυτικές διευθύνσεις αρχικά έως 5 μποφόρ 🌬, στρεφόμενοι έπειτα σε ανατολικούς έως 4 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες όπου το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοδυτικοί έως 5 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×