Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Ισχυρά φαινόμενα τοπικά για αύριο Τρίτη σε κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά

Ισχυρά φαινόμενα τοπικά για αύριο Τρίτη σε κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά

Μακεδονία/Θράκη: Φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και στο Θρακικό τα ξημερώματα με κατά τόπους έντονες εξάρσεις ⚠️. Διάσπαρτες μπορες και στην υπόλοιπη Μακεδονία. Τις προμεσημβρινές ώρες θα σχηματιστούν καταιγίδες ⛈ που θα γενικευτούν. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα! Εξασθένηση των φαινομένων από τις πρώτες βραδινές ώρες και έπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες που στην Ήπειρο θα δίνουν βροχές 🌧 και σποραδικές καταιγίδες ⛈ τις θερμές ώρες της ημέρας. Στη δυτική Στερεά τοπικοί όμβροι 🌦 τις θερμές ώρες της ημέρας. Στα υπόλοιπα παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Κεντρική Ελλάδα: Νεφώσεις που γρήγορα τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν και θα σημειωθούν βροχές 🌧 και καταιγίδες ⛈ όπου στη Θεσσαλία κατά τόπους θα είναι έντονες ⚠️! Τα φαινόμενα θα συναντώνται μέχρι το ύψος της Βοιωτίας με τη μορφή όμβρων. Τα φαινόμενα από αργά το βράδυ θα σταματήσουν με εξαίρεση τη Θεσσαλία όπου θα συνεχίσει να δέχεται όμβρους ή και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα νότια έως 6 μποφόρ 🌬, στα υπόλοιπα μεταβλητοί έως 4 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου/Δωδεκάνησα: Νεφώσεις που στα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι 🌦. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Κυκλάδες/Κρήτη: Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 6 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Αττική: Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι 🌧 ή μεμονωμένη καταιγίδα ⛈ κυρίως στα υπερβόρεια, δυτικά και τα βόρειοανατολικά του νομού. Τα φαινόμενα θα είναι μικρής διάρκειας και το απόγευμα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες όπου τις αργά μεσημβρινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές! Τα φαινόμενα από το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×