Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

Συνεχίζεται η έντονη αστάθεια στα ηπειρωτικά

Συνεχίζεται η έντονη αστάθεια στα ηπειρωτικά

Μακεδονία/Θράκη: Νεφώσεις που τις πρωινές ώρες ίσως δίνουν τοπικούς όμβρους στη δυτική Μακεδονία. Από τις μεσημβρινές ώρες και έπειτα θα σημειώνονται όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σε τοπικό επίπεδο θα είναι ισχυρά ⚠️. Αποκλιμάκωση από αργά το βράδυ με εξαίρεση της δυτική Μακεδονία όπου θα σημειώνονται τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου 🌡.

Δυτική Ελλάδα/Νησιά Ιονίου: Νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες ⚠️. Όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά των Ιονίων νήσων. ⚠️Τα φαινόμενα στη Πελοπόννησο θα είναι ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα ⚠️. Εξασθένηση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοδυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κεντρική Ελλάδα: Νεφώσεις όπου στη Θεσσαλία τις πρωινές ώρες θα είναι πιο πυκνές και θα δίνουν τοπικές βροχές. ⚠️Το μεσημέρι καταιγίδες όπου τοπικά θα είναι ισχυρές. Τα φαινόμενα στην ανατολική και κεντρική Πελοπόννησο θα είναι ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα ⚠️. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου/Δωδεκάνησα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες/Κρήτη: Νεφώσεις που στα ορεινά της Κρήτης θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα για τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν όμβροι και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Συνεχίζεται η έντονη αστάθεια στα ηπειρωτικά

Μεσημβρινές ώρες Τετάρτης.

Συνεργάτες - Χορηγοί

Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
Share
Add to bookmark
Back to top
×