Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

ΚΑΜΕΡΕΣ

Ο καιρός ζωντανά από τα δημοφιλέστερα μέρη της Ελλάδας.

Επιλέξτε την περιφέρεια που σας ενδιαφέρει και δείτε τις περιοχές που υπάρχει κάμερα

Για να προσθέσουμε στο δίκτυό μας τη δική σας κάμερα παρακαλούμε κάντε click εδώ.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΜΕΡΩΝ

Η ιστοσελίδα «www.forecastweather.gr» έχει ως αντικείμενο δραστηριότητάς της την πρόγνωση καιρικών φαινομένων και την αντίστοιχη ενημέρωση του κοινού. Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα της forecastweather.gr μέσω ενός δικτύου καμερών που διατηρεί, μεταδίδει ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας τα καιρικά φαινόμενα της χώρας ώστε να ενημερώνεται το κοινό για τις υφιστάμενες και επερχόμενες καιρικές συνθήκες ανά περιοχή. Το δίκτυο καμερών που διατηρούμε αποτελείται τόσο από κάμερες ιδιοκτησίας μας όσο και από κάμερες ιδιοκτησίας τρίτων ιδιωτών, με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Η τοποθέτηση, λειτουργία και διαχείριση των καμερών από μέρους μας γίνεται σε πλήρη συμμόρφωση με τις προβλέψεις του Ν. 4624/2019 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Οι λοιποί ιδιώτες - ιδιοκτήτες καμερών οφείλουν να συμμορφώνονται εξίσου με τους κανόνες και τις προβλέψεις του ως άνω Νόμου και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τοποθέτηση, λειτουργία και διαχείριση των καμερών ιδιοκτησίας τους.

Η ιστοσελίδα μας σέβεται απόλυτα το κοινό της και αποκλειστικός σκοπός του δικτύου καμερών που διατηρεί είναι η μετάδοση των καιρικών φαινομένων και η αντίστοιχη ενημέρωση του κοινού. Τα δεδομένα των καμερών τα οποία συλλέγει και επεξεργάζεται η ιστοσελίδα μας είναι μόνο τα απαραίτητα για τον ως άνω συγκεκριμένο και σαφώς ορισμένο σκοπό, ήτοι την μετάδοση καιρικών φαινομένων και δεν εμπεριέχουν προσωπικά δεδομένα. Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με την λειτουργία και την καταγραφή των καμερών μας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο info @ forecastweather.gr

Το υλικό και τα δεδομένα των καμερών ανήκουν αποκλειστικά στους ιδιοκτήτες τους και απαγορεύεται αυστηρώς η κάθε είδους επεξεργασία και η οποιαδήποτε αναδημοσίευση ή αναμετάδοση αυτών χωρίς την ρητή αναγραφή και αναφορά της πηγής προέλευσης του υλικού. Σε περίπτωση μη τήρησης της εν λόγω απαγόρευσης, η ιστοσελίδα μας επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της.

Συνεργάτες - Χορηγοί

parapolitika.gr
Ινστιτούτο Διαχείρισης Μετεωρολογικών Ερευνών Και Καταστροφών
Ford  Βροχίδης Χατζής
Μύκονος real estate
Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr
tinosrunningexperience.gr
aerial globe electronics
artemis-space-observatory.business.site
cyclades24.gr/
cyclades24.gr/
tinossecurity.gr
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΣ

Έργα - Δήμοι Περιφέριες

periferia-ditikis-ellados.jpg
ilion_erga.jpg
xalkideon.jpg
logobrown-removebg-preview.jpg

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
tinosrunningexperience.gr
Ant 1
www.parapolitika.gr
www.naftemporiki.gr
fm100.gr
Share
Add to bookmark
Back to top
×