Ο καιρός σήμερα Προγνώσεις

Live εικόνα από κάμερα Live κάμερες

Χιονοδρομικά κέντρα Χιονοδρομικά

Χάρτες Χάρτες

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603

Παροδικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και ισχυρές βροχές στα νότια για αύριο 25η Μαρτίου

Παροδικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και ισχυρές βροχές στα νότια για αύριο 25η Μαρτίου
Share

Μακεδονία/Θράκη: Αραιές νεφώσεις όπου στη Θράκη θα είναι πιο πυκνές με πιθανότητα για τοπικά φαινόμενα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Δυτική Ελλάδα/Νησιά Ιονίου: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κεντρική Ελλάδα: Νεφώσεις με χιονόνερο ή βροχή στα νότια παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ανατολικά άνω των 100-300 μέτρων από βορρά προς νότο. Τοπικά θα παρατηρηθούν και φαινόμενα με συνοδεία ηλεκτρικής δραστηριότητας. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. ***Να σημειωθεί ότι εν ώρα έντονων καιρικών φαινομένων τα υψόμετρα χιονόπτωσης θα ελαττώνονται.*** Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου/Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με χιονοπτώσεις παροδικά έως τα παραθαλάσσια από το ύψος της Χίου και βορειότερα. Βροχή ή χιονόνερο στα υπόλοιπα και καταιγίδες τοπικά στα νότια. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα περιοριστούν στα νότια όπου και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοανατολικοί έως 6 μποφόρ με τάση εξασθένησης από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες/Κρήτη: Νεφώσεις με βροχές και στα βόρεια χιονόνερο, χιονοπτώσεις θα δεχθούν τα ημιορεινά στις Κυκλάδες από τα 400 μέτρα και πάνω και στη Κρήτη από τα 500 μέτρα. Τα φαινόμενα κυρίως στη βόρεια Κρήτη θα είναι έντονα. Τοπικά θα παρατηρηθεί και ηλεκτρική δραστηριότητα. ***Να σημειωθεί ότι εν ώρα έντονων καιρικών φαινομένων τα υψόμετρα χιονόπτωσης θα ελαττώνονται.*** Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Νεφώσεις με χιονόνερο ή βροχή στα πεδινά και παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις παροδικά ισχυρές στα βόρειοδυτικά, βόρεια και ανατολικά της Αττικής από τα 200-300 μέτρα και πάνω 🌨. Τα φαινόμενα στα τόξα θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας από ότι στο Λεκανοπέδιο. Η αστάθεια λόγο της ψυχρής αέριας μάζας πάνω από τη θερμότερη επιφάνεια, θα δίνει μπόρες χιονιού ή χιονοχάλαζου έως τα 150-200 μέτρα υψόμετρο 🌨. Θα παρατηρηθεί και ηλεκτρική δραστηριότητα τοπικά. Στο λεκανοπέδιο και τα νότια ο καιρός θα είναι σπαστός και οι εξάρσεις μικρότερης διάρκειας ενώ είναι πιθανό να παρατηρηθούν παγοσφαιρίδια ή και νιφάδες και σε χαμηλότερο υψόμετρο τοπικά. ***Να σημειωθεί ότι σε εξάρσεις γενικευμένες και ισχυρές τα υψόμετρα όπου θα παρατηρούνται παγοσφαιρίδια ή και νιφάδες θα πέφτουν.*** Τα φαινόμενα από το απόγευμα και έπειτα θα περιοριστούν στα βόρεια και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοανατολικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ 🌬. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της πόλης. Από -1 έως 4 στα βόρεια προάστια. Από 2 έως 6 στα ανατολικά, από 2 έως 6 στα δυτικά και από 4 έως 8 στα νότια παραθαλάσσια τμήματα. Οι υψηλότερες τιμές θερμοκρασίας στις παύσεις των φαινομένων.

Θεσσαλονίκη: Αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ 🌬 με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και ισχυρές βροχές στα νότια για αύριο 25η Μαρτίου

Πρωινές ώρες Πέμπτης.

FOLLOW US

Facebook forecastweather.gr
Twitter forecastweather.gr
Instagram forecastweather.gr
Youtube forecastweather.gr
TikTok forecastweather.gr

Συνεργάτες - Χορηγοί

parapolitika.gr
Ινστιτούτο Διαχείρισης Μετεωρολογικών Ερευνών Και Καταστροφών
Ford  Βροχίδης Χατζής
Μύκονος real estate
Δήμος Ιλίου - Δήμος Ιλίου | Επίσημος Ιστότοπος
ΗΛΚΑ Α.Ε. - ilka.gr
Καταφύγιο Μπάφι
BST Systems
Trekking Hellas Πάρνηθας
mykonoslive.tv
etherealmykonos.gr
tinosrunningexperience.gr
aerial globe electronics
artemis-space-observatory.business.site
cyclades24.gr/
cyclades24.gr/
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΣ

Έργα - Δήμοι Περιφέριες

periferia-ditikis-ellados.jpg
ilion_erga.jpg
xalkideon.jpg
logobrown-removebg-preview.jpg

Χορηγοί

e-wireless
ΦΕΤΑ ΧΩΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
WAVE-SQUASH

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Polis 102.6 - Αλεξανδρούπολη
ΘΕΜΑ RADIO 104,6
tinosrunningexperience.gr
Ant 1
www.parapolitika.gr
www.naftemporiki.gr
fm100.gr
Share
Add to bookmark
Back to top
×